Ejendomsadministrator til ejer- og andelsboligforeninger

Vi søger selvstændigt arbejdende og erfaren ejendomsadministrator.
Vi er ved at udvide med en portefølje på ca. 30 foreninger, hvor du vil blive ansat i den nuværende organisation og hjælpe med at overføre den til vores ejendomsadministration.
Du vil gennem dit arbejde komme til at kende porteføljen godt og derved sikre, at den senere oprettes effektivt i vores Unik Bolig 4 system med bestyrelsesweb. I den takt foreningerne overføres til os bliver foreningerne din portefølje.
Du forventes selvstændigt at varetage rådgivning af bestyrelser og medlemmer af foreningerne, budgettering, afholdelse af generalforsamlinger som dirigent og referent, byggesagsadministration mm. Vi har en regnskabsafdeling, der står for fakturaers godkendelse, kontering og betaling.
Der er tale om en meget spændende kreativ opgave, hvor du vil indgå i tæt samarbejde med den organisation der afgiver portefølje og med os der overtager. Det kræver gode samarbejdsevner, stor forståelse for god tone og for forskellige organisationsformer.
Vi håber at høre fra dig hvis du opfylder ovenstående og hvis du er vores nye gode erfarne ejendomsadministratorkollega.