Hvad kan vi?

At eje og administrere en ejendom, uanset om det er en udlejningsejendom, andelsbolig- eller ejerforening, kræver et nøje indblik i de love og regler der findes på området. Her er mange faldgruber, om det er varsling af istandsættelse, uoverensstemmelser på generalforsamlinger eller noget helt tredje. Uanset hvad kræver det i mange tilfælde en professionel samarbejdspartner.

Vi driver en professionel ejendomsadministration baseret på kvalitet og højt serviceniveau, herunder hurtig ekspedition og korrekt levering af alle typer af administrationsopgaver.

Vi er en loyal samarbejdspartner og baserer ethvert samarbejde på tillid. Vi følger altid opgaven til dørs uanset kompleksitet og omfang. Den personlige kontakt og individuelle service er alfa og omega for os, hvorfor vi skræddersyr løsninger målrettet jeres ejendom eller forening og de ønsker og behov I står med.

Vores medlemskab af Ejendomsforeningen Danmark er jeres sikring for kvalitet og veludført arbejde inden for en række etiske normer opsat af brancheforeningen.

Herunder kan du læse omkring nogle af de services vi tilbyder. Dertil kan du læse mere om os i vores brochure her eller se en video om os her.

Døgnservice

Hos Herbo Administration tager vi jeres tid alvorligt. Vi er derfor tilgængelige 24-7 året rundt og sætter jeres forening i centrum i alt hvad vi gør. Vores fornemste opgave er at være behjælpelige og optimere i forhold til jeres ejendom/forenings driftsresultat.

Har I brug for hjælp uden for normal åbningstid, kan I altid kontakte os på vores døgnservice.

IT-systemer
Vi benytter os af de førende IT-systemer i branchen, således I kan få mere indsigt i driften af jeres ejendom/forening.

UNIK Bolig 4
Unik Bolig 4 er det førende IT-system til administration af fast ejendom. Systemet er et fleksibelt og integreret it-system, der bedst muligt understøtter den samlede forretning for alle, der har adgang hertil – det gælder bestyrelsesmedlemmer, administratorer og andre, som har fået bevilliget adgang. I systemet kan hentes oplysninger om ejendommen, bogføring, indeståender, restancer, status på alle slags sager mv.

Digital underskriv og CPR-validering
Som jeres samarbejdspartner er det vigtigt, at vi kan handle og agere hurtigt på de eventuelle sager, der skal håndteres, hvorfor vi har sikret effektive kontorgange ved at sørge for, at I kan underskrive dokumenter og andet digitalt. Den digitale underskrift er i dag lige så gyldig som en håndskreven.

Oveni har vi mulighed for at alle, lejere, bestyrelsesmedlemmer mv. kan validere sig via nem-ID.

Bestyrelsesweb
Med adgang til vores bestyrelsesweb kan I altid få adgang – uanset tidspunkt på døgnet – til jeres regnskaber og bogføring des lignende. Vi sørger for at holde regnskaberne ajour.

 

Dronningens Tværgade 14 (redigeret) DSC06573 - Kopi Gammel Kongevej 122, Bülowsvej 2 (redigeret)